مصالحي وارو گوشت

'رڌ پچاء' فورم ۾ پسر شهيد طرفان آندل موضوعَ ‏25 مارچ 2011۔

  1. پسر شهيد

    پسر شهيد
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏11 مارچ 2011
    تحريرون:
    84
    ورتل پسنديدگيون:
    5
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    student
    ماڳ:
    ايران " قم
    شيون: گوشت اڌ ڪلو، گيهه اڌ پاءُ، بصر هڪ پاءُ، ڏهي هڪ پاءُ، ٿوم ضرورت موجب، ڳاڙها مرچ هڪ ڇٽانگ، ادرڪ اڌ ڇٽانگ، لوڻ ذائقي موجب. طريقو: هڪ پليٽ يا ڪنهن به ٿانو ۾ بصر ٿلها ٿلها ڪترا ڪٽي وٺو، هاڻ هڪ ديڳڙي ۾ ٿورو گيهه گرم ڪريو، پوءِ بصر وجهي هلڪو گلابي ٿيڻ ڏيو ۽ پوءِ ادرڪ۽ ٿوم کي پيهي ان ديڳڙي ۾ وجهو ۽ ڪجهه ئي سيڪنڊن کانپوءِ گوشت به وجهي ڇڏيو، پوءِ ڳاڙها مرچ ڪتري ڏهي به وجهي ڇڏيو ۽ 5 منٽن تائين چڱي طرح چمچو هلايو ۽ پوءِ ٿورو گيهه ٻيو به وجهي ڇڏيو، هاڻ ديڳڙي کي ڍڪي هلڪي باهه تي رکو، جڏهن گيهه مٿي اچي وڃي ته ديڳڙي کي چلهه تان لاهي وٺو ۽ کائڻ جي تياري ڪريو.

    ڪاوش نازڪ
     
  2. رياض حسين گلال

    رياض حسين گلال
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏19 نومبر 2009
    تحريرون:
    4,559
    ورتل پسنديدگيون:
    342
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    Student
    ماڳ:
    راڌڻ اسٽيشن ضلعو دادو
    جواب: مصالحي وارو گوشت

    واهه سائين واهه
    لاجواب ونڊ شيئر ڪرڻ تي اوهان جي مهرباني.
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو