1. سنڌ سلامت سنڌي ٻوليءَ جو وڏي ۾ وڏو فورم جتي اوهان رُڪن بڻجي ڪري سگهو ٿا گهڻو ڪُجهه!
    •    مُفت ۾ رُڪن بڻجي روزوانو سوين رُڪنن پاران ايندڙ موضوع پڙهڻ ۽ انهن راءِ ڏيڻ
    •    سنڌي ڪمپيوٽنگ جي دنيا ۾ ايندڙ انقلابي پروجيڪٽس جو فائدو وٺڻ
    •   سنڌي لکڻ جي لاءِ هر مسئلي ۽ هر مُشڪل جو حل
    •   ذاتي ۽ عام رواجي ڪم ڪارن جي ڪنهن به مسئلي جو حل پُڇڻا نه مُنجهڻا يقيني طور ملڻ
    •   ڪتابن جي هڪ وڏي ذخيري مان لطف اندوز ٿيڻ
    •   ۽ ٻيو گهڻو ڪُجهه جيڪو هن فورم کي سنڌي جو هڪ بي مثال فورم بڻائي ٿو

    رجسٽريشن جو عمل، انتهائي تيز، سادو ۽ بلڪل مفت آهي، سو هتي ڪلڪ ڪري اڄ ئي ساٿ ۾ شامل ٿيو!
    سنڌ سلامت عمومي سوالن جا جواب FAQs ڏسڻ لاءِ هتي ڪلڪ ڪريو
  2. سنڌ سلامت ڊاٽ ڪام تي توهان کي ڀليڪار!
    •    مُفت ۾ رُڪنيت ڪيئن حاصل ڪجي؟
    •    جيڪڏهن پاسورڊ وسري وڃي ته کاتو ڪيئن بحال ڪجي؟
    •   سنڌسلامت تي موضوع ڪيئن موڪلجي يا موضوع ۾ جواب ڪيئن موڪلجي؟
    •   موضوع سان گڏ تصوير ڪيئن اپلوڊ ڪجي؟
    •   سنڌسلامت تي ڪتاب ڪيئن موڪلجي؟
    •   سنڌسلامت سان لاڳاپيل اهڙن ٻين کوڙ سارن سوالن جا جواب

    سنڌ سلامت عمومي سوالن جا جواب FAQsهتي ڪلڪ ڪري ڏِسو ۽ سنڌسلامت سٿ جا ساٿِي بڻجو.

گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

'رڌ پچاء' فورم ۾ عاشق سولنگي طرفان آندل موضوعَ ‏13 جولائي 2010۔

  1. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    چٽ پٽو گوشت۔
    اجزاءٌ
    گوشت اڌ ڪلو
    ثابت الاچي ٻه عدد
    ثابت لونگ چار عدد
    ثابت ڪارا مرچ اٺ عدد
    ثابت دالچني ننڊي ٻه عدد
    هلدي اڌ چمچ
    سفيد زيرو حسب ذائقا
    ڏهي هڪ پاءٌ
    لوڻ ۽ گاڙها مرچ حسب ذائقا
    گيهه حسب ضرورت

    طريقو؛
    سڀ کان پهرين گيهه ۾ مٿي ڏنل سڀ ثابت شيون وجهو ۽ اڌ چمچ هلدي وجهي
    گوشت وجهو ۽ پچايو
    10 منٽن کان پو۽ ڏهي وجهي پچايو جڏهن رس گهاٽي ٿئي ته سفيد زيرو ۽ ڪارا مرچ گڏ پيسي هڪ چمچ وجهو ۽ چمچ هلايو 5 منٽ کان پو۽ دم ڏئي لاهيو چت پٽو گوشت تيار آهي
     
    3 ڄڻن هيء پسند ڪيو آهي.
  2. همانگير سولنگي

    همانگير سولنگي
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏8 جولائي 2010
    تحريرون:
    1,101
    ورتل پسنديدگيون:
    85
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    ڪمپيوٽر آپريٽر
    ماڳ:
    شڪارپور
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    واه واه واه يار ڏاڍو شوقين آهين گوشت جو سولنگي صاحب تمام سٺو۔
     
  3. نثارابڙو

    نثارابڙو
    نائب منتظم

    شموليت:
    ‏21 اپريل 2009
    تحريرون:
    8,286
    ورتل پسنديدگيون:
    6,810
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    533
    ڌنڌو:
    انتظامي امور
    ماڳ:
    مڪو پاڪ
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    هڪ عاشق ٻيو وري سولنگي ته بس پو گوشت ڪيئن نه پچائيندو ۽ کائيندو ۔۔۔ باقي ادو عاشق پاڻ به پچائي ڄاڻي يا وري اسانکي تجربا ڪرائڻ لا نسخا موڪلي رهيو آهي، اڄ ته سنڌ سلامت تان اصل گوشت، سبزين ۽ پڪوڙن جي تر جي خوشبو ٿي اچي ۔۔۔ آ ته سنڌ سلامت تان ڀيرو ڪري وري وڃي بورچيخاني جو چڪر ٿو هڻان ۔۔۔۔

    ٿورا ناهن ٿوار مونتي ماروئڙن جا ۔۔۔۔ يار عاشق جي پچائي ڄاڻين ته ٻيلي دوستن کي دعوت نه ڏجان نه ته اسانجا لڪل دوست ڪافي آهن جي صرف دعوت جي انتظار ۾ هوندا آهن ۔۔۔!!!
     
  4. خدا بخش

    خدا بخش
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏11 جولائي 2010
    تحريرون:
    14
    ورتل پسنديدگيون:
    52
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    213
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    سائين ڏاڍوسٺولکيوآهي۔
     
  5. WASEEM

    WASEEM
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏12 مئي 2010
    تحريرون:
    852
    ورتل پسنديدگيون:
    400
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    343
    ماڳ:
    In Ur Hearts
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    بهترين آهي بنائي مون کي موڪلي ڏيو.
     
  6. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    ڪهڙي ايڊريس تي۔؟
     
  7. رياض حسين گلال

    رياض حسين گلال
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏19 نومبر 2009
    تحريرون:
    4,559
    ورتل پسنديدگيون:
    339
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    Student
    ماڳ:
    راڌڻ اسٽيشن ضلعو دادو
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    ادا عاشق ڏاڍو ڪو ڏنگو آهين تمام بهترين ادا.
     
  8. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    عاشق مجبور ته ٻڌو آهي۔
    وري اهو ڏنگو ڪيئن ٿيو ابا
     
  9. مست

    مست
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏1 آڪٽوبر 2009
    تحريرون:
    7,920
    ورتل پسنديدگيون:
    2,540
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    ڪمپوزر
    ماڳ:
    ڄامشورو
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    سائين سچ ٿا چئو۔۔۔ ادو عاشق الائي جي پاڻ به رڌ پچاءُ‌به ڪري ٿو الائي جي نه يا وري تجربا اسان کان ڪرائڻ ٿو چاهي۔۔۔
    يار عاشق! الله خير ڪري پاڻ شادي کان پهرين رڌڻي جو پاڻ چڪر هڻندا هئاسين، ڪڏهن چانهه، ڪڏهن پڪوڙا، پٽاٽا يا بيدو۔۔۔ بس ان کان وڌيڪ پاڻ کي ٻيو ڪجهه نه ايندو آهي، هاڻ ته پاڻ واري مستياڻي جي هٿ جي ذائقي واري کاڌن تي هري پيا آهيون، پيٽو ٿي پيا آهيون، هاٺيءَ ۾‌فرق جيڪو پيو آهي اهو ته منهنجي دوستن ۽ گهروارن کي خبر آهي۔۔۔ ڀلا الله خير ڪري ڪڏهن مستياڻي ڳوٺ وئي ته پوئتي سنڌ سلامت جي هن سيڪشن ۾ ادا عاشق سولنگيءَ جي ونڊ‌ ڪيل هنن موضوعن مان فائدو وٺنداسين۔۔
    نه ته جيڪي دوست پرديس ۾‌ڇڙا رهيا پيا هوندا آهن، انهن لاءِ‌ته لازمي طور تي فائدي واري شئي آهي۔۔
     
  10. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن


    ادا مست سچ پڇين ته مان ڪڏهن بيدو به پنهنجي هٿن سان ڪون تيار ڪيو آهي۔
    پاڻ کي اڃان پنهنجي محبوبه ڪان ملي آهي۔ :((
    امڙجيجل جي هٿن جي تيار ٿيل کاڌي جو مزو ئي پنهنجو هوندو آهي۔
    سو ادا اُهوبه اسان چنڊن کي 6 ڪي 12 مهيني نصيب ٿيندو آهي۔
    باقي پٺاڻن جي هٿ جو کاڌو پاڻ روز کائيندا آهيون۔
    هاڻي پنهنجي ڪوشش آهي ته پنهنجي گهوٽي پيئون ڇوته وڏا موالي چوندا آهن پنهنجي گهوٽيل ۾ نشا گهڻا هوندا آهن۔
    هي ونڊ هر ڪنهن جي ڪم جي آهي۔
     
  11. ڦلپوٽو فقير

    ڦلپوٽو فقير
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏27 اپريل 2009
    تحريرون:
    7,748
    ورتل پسنديدگيون:
    1,372
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    443
    ماڳ:
    شڪارپور
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    واه عاشق مجبور واه

    تمام سٺو ڏس ڏنو آهي توهان سنگت کي

    اهڙيون ڪوششون جاري رکجو
    سدائين گڏ
     
  12. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    ادا فقير پسند ڪرن جي مهرباني۔
    باقي مان ڪوشش ڪيان ٿو ته جاري رکان
     
  13. فاروق سومرو

    فاروق سومرو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 فيبروري 2011
    تحريرون:
    2,657
    ورتل پسنديدگيون:
    3,803
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    ادا لڳي تو ته توهان بورچي آهيو
     
  14. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,680
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    323
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: گوشت جا شوقين هيڏانهن اچن

    ادا لڳي ٿو ڇا۔؟
    پاڻ وڏي پائي جا بورچي آھيون با۔۔۔کائڻ کان پو ٻئي هٿ نڙي ۾۔۔۔۔۔سھڻا سائين :hitwall:
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو