پچائڻ کان اڳ خراب آني جي سڃاڻپ..

'صحت سرير جي' فورم ۾ ذيشان رشيد طرفان آندل موضوعَ ‏14 سيپٽمبر 2013۔

  1. ذيشان رشيد

    ذيشان رشيد Founder انتظامي رڪن منتظمِ اعلى

    شموليت:
    ‏19 مارچ 2009
    تحريرون:
    5,649
    ورتل پسنديدگيون:
    5,673
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    533
    [​IMG]

    1. تازو آنو..

    هي آنو پاڻي جي برتن ۾ وجهن سان تري ۾ لهي ايندو ۽ پاڻي ۾ ويهي رهندو..
    2. هفتو پراڻو آنو..
    هي آنو پاڻي جي برتن ۾ وجهڻ سان تري تائين پهچندو ۽ هن جو ٿلهو پاسو مٿي اٿڻ جي ڪوشش ڪندو..
    3. 3 هفتا پراڻو آنو..
    هي آنو پاڻي جي برتن ۾ وجهڻ سان تري تائين پهچڻ جي ڪندو پر اهڙي طرح جو سندس چهنب وارو حصو تري ڏانهن جڏهن ته ٿلهو حصو مٿي هوندو..
    4. خراب آنو..
    هي آنو پاڻي جي برتن ۾ وجهڻ سان پاڻي سطح تي ترڻ لڳندو.. ياد رکو اهڙو آنو خراب هوندو ۽ کائڻ جي لائق نه هوندو...
     
    11 ڄڻن هيء پسند ڪيو آهي.
  2. عباس ڪوريجو

    عباس ڪوريجو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏10 سيپٽمبر 2010
    تحريرون:
    163
    ورتل پسنديدگيون:
    930
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    453
    ڌنڌو:
    شاگرد ۽ استاد
    ماڳ:
    قمبر، سنڌ
    واهه واهه هاڻي آنو به تازو تازو کائبو۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ سٺي ڪوشش آهي۔
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو