• ڇا توھان کان سنڌ سلامت جو پاسورڊ وسري ويو آھي..؟
    ھيٺ ڏنل بٽڻ تي ڪلڪ ڪري پنھنجي اي ميل واٽس ايپ ذريعي موڪليو. .انتظامي رڪن توھان جي پاسورڊ کي ري سيٽ ڪري توھان کي اطلاع موڪليندا. لک لائق..!

    واٽس ايپ ذريعي

کير واريون سيون

راشد سومرو

سينيئر رڪن
کير واريون سيون

گهربل شيون:

کير: ڏيڍ ليٽر

گيهه: ٻه کائڻ وارا چمچا

سيون: هڪ پڙو

کنڊ: هڪ پيالي

بادام، پستا ۽ کوپرو: ٽئي 75، 75 گرام

ڪيوڙي جو روح: ٽي کان چار ڦڙا

ننڍا ڦوٽا: چار کان ڇهه عدد

ٺاهڻ جو طريقو: هڪ ٿانو ۾ گيهه گرم ڪري ان ۾ ننڍا ڦوٽا وجهو، ڦوٽن مان خوشبو اچڻ کانپو ان ۾ سيون وجهو شين کي هڪ کان ٻن منٽن تائين هلڪي باهه تي پچايو، انهن جو رنگ هلڪو سونهري ٿيڻ کانپو اهي ٿانو ۾ لاهي هيٺ رکو ۽ ان ۾ جلدي ئي کنڊ بادام، پستا ۽ کوپرو وجهو. هاڻي ٿانو کي واپس چلهي تي رکو، ان ۾ کير وجهو ۽ ڏهن منٽن کان پندرنهن منٽن تائين يا هلڪو گهاٽو ٿيڻ تائين پچايو ۽ پو ان ۾ ڪيوڙي جا ٽي چار ڦڙا وجهي چلهو بند ڪريو ۽ ڊش آئوٽ ڪريو. گارنش لا مٿان بچيل پستا ۽ بادام وجهو ۽ پو پاڻ به کائو ۽ پنهنجي مهمانن کي به کير واريون سيون کارايون.

نوٽ: کير واريون سيون ٿڌيون توڙي گرم کائي سگهجن ٿيون.
 
انتظامي رڪن طرفان آخري ترميم:
Back
Top