تريل پلو

'رڌ پچاء' فورم ۾ راشد سومرو طرفان آندل موضوعَ ‏1 فيبروري 2014۔

  1. راشد سومرو

    راشد سومرو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏29 سيپٽمبر 2012
    تحريرون:
    52
    ورتل پسنديدگيون:
    207
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    233
    ڌنڌو:
    اليڪٽرانڪ ميڊيا
    ماڳ:
    ڪراچي
    تريل پلو:
    گهربل شيون:

    پلو: هڪ عدد

    گيهه: هڪ پا

    اڇو جيرو، ڪارو جيرو، دالچيني، گدامڙي، سڪا ڌاڻا ۽ لوڻ مرچ: ضرورت آهر

    ٺاهڻ جو طريقو: پهرئين پلي کي ڌوئي ٿوري دير لا لوڻ ڏئي رکو. گدامڙي پسائي ان ۾ گرم مصالحو پيهي ملايو. لوڻيل پلو گيهه ۾ تئي تي ترڻ لا رکو، ٻئي پاسا هلڪي باهه تي پچي وڃن ته گدامڙي وارو مصالحو مٿان وجهي ان کي هلڪي باهه تي ٿوري دير لا دم تي ڇڏيو ته تريل پلو تيار ٿي ويندو.
     
    9 ڄڻن هيء پسند ڪيو آهي.

هن صفحي کي مشهور ڪريو