اجزاءِ ۽ مقدار ڀڳل ڪڻڪ سويا کير هڪ ڪوپ سوجي هڪ ڪوپ کـنڊ هڪ ڪوپ گيهه کاڌي وارا چمچا ننڍا ڦوٽا 4 عدد ڏونگهي جو چورو 2/1 چانهن وارو چمچو پاڻي 2 ڪوپ طريقو: • ڀڳل ڪڻڪ سويا کير کي فرائي پان ۾ وجهي رکو. • هڪ ديڳڙي ۾ پاڻي اوٻاريو ۽ کـنڊ وجهو ۽ ننڍا ڦوٽا وجهي 20 منٽن تائين هلڪي باهه تي پچايو ۽ آهستي آهستي ڏوئي سان هلائيندا رهو • هڪ ٻي يڳڙي ۾ گيهه وجهي گرم ڪيو ۽ ان ۾ سوجي ۽ ڀڳل ڪڻڪ سويا کير وجهي ڀُڃو ۽ 6 منٽن تائين پچايو جيستائين ان جو رنگ سونهري ٿي وڃي. • ڦرائي پان کي باهه تان لاهيو ۽ سيرو ملايو ۽ مسلسل هلائيندا رهو ته جيئن سيرو سٺي نموني تيار ٿي وڃي. • ان کان پوءِ سيري کي وري باهه تي پچايو ۽ ڏوئي سان گهمائيندا رهو. • سيري کي ديڳڙيءَ مان پليٽ ۾ ڪڍي وٺو ۽ ان جي مٿان ڏونگهي جو چورو وجهو.