سوجي جو سيرو

'صحت سرير جي' فورم ۾ TAHIR SINDHI طرفان آندل موضوعَ ‏11 جون 2010۔

  1. TAHIR SINDHI

    TAHIR SINDHI
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏25 فيبروري 2010
    تحريرون:
    7,856
    ورتل پسنديدگيون:
    2,488
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    473
    ڌنڌو:
    سرڪاري ملازم
    ماڳ:
    KARACHI
    اجزاءِ ۽ مقدار
    ڀڳل ڪڻڪ سويا کير هڪ ڪوپ
    سوجي هڪ ڪوپ
    کـنڊ هڪ ڪوپ
    گيهه کاڌي وارا چمچا
    ننڍا ڦوٽا 4 عدد
    ڏونگهي جو چورو 2/1 چانهن وارو چمچو
    پاڻي 2 ڪوپ

    طريقو:

    ڀڳل ڪڻڪ سويا کير کي فرائي پان ۾ وجهي رکو.
    • هڪ ديڳڙي ۾ پاڻي اوٻاريو ۽ کـنڊ وجهو ۽ ننڍا ڦوٽا وجهي 20 منٽن تائين هلڪي باهه تي پچايو ۽ آهستي آهستي ڏوئي سان هلائيندا رهو
    • هڪ ٻي يڳڙي ۾ گيهه وجهي گرم ڪيو ۽ ان ۾ سوجي ۽ ڀڳل ڪڻڪ سويا کير وجهي ڀُڃو ۽ 6 منٽن تائين پچايو جيستائين ان جو رنگ سونهري ٿي وڃي.
    • ڦرائي پان کي باهه تان لاهيو ۽ سيرو ملايو ۽ مسلسل هلائيندا رهو ته جيئن سيرو سٺي نموني تيار ٿي وڃي.
    • ان کان پوءِ سيري کي وري باهه تي پچايو ۽ ڏوئي سان گهمائيندا رهو.
    • سيري کي ديڳڙيءَ مان پليٽ ۾ ڪڍي وٺو ۽ ان جي مٿان ڏونگهي جو چورو وجهو.
     
  2. عاشق سولنگي

    عاشق سولنگي
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏20 مئي 2010
    تحريرون:
    5,689
    ورتل پسنديدگيون:
    1,190
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    473
    ڌنڌو:
    ًپاڪ نيوي
    ماڳ:
    شڪارپور/ مدئجي
    جواب: سوجي جو سيرو

    زبردست ادا۔
    اسان لا‌فائدو آهي
     
  3. TAHIR SINDHI

    TAHIR SINDHI
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏25 فيبروري 2010
    تحريرون:
    7,856
    ورتل پسنديدگيون:
    2,488
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    473
    ڌنڌو:
    سرڪاري ملازم
    ماڳ:
    KARACHI
    جواب: سوجي جو سيرو

    ادا پسند ڪرڻ جي مهرباني
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو