اجزاءِ مڇي هڪ ڪلو ٽماٽر اڌ ڪلو گاڙها مرچ ٻه چمچ ، گرم مصالحو ٻه چمچ ، ادرڪ ۽ ٿوم جو ٺهيل پيسٽ ٻه چمچ ، لوڻ ذائقه جي حساب سان ، سفيد زيرو،ڪارا مرچ۽ڌاهڻا ٿلها ڪٽيل ٻه چمچ ،ثابت ادرڪ ساوا مرچ ساوا ڌاهڻا ليما ٻه عدد طريقو؛ ٽماٽر ڪٽيو اهي گيهه ۾ فرائي ڪيو ان ۾ ڳاڙها مرچ ٻه چمچ، گرم مصالحه ٻه چمچ ، ادرڪ ٿوم جو پيسٽ ٻه چمچ ۽ لوڻ وجھو ايتري قدر جو ٽماٽآ بلڪل پيسٽ ٿي وڃن پوءِ الڳ ٿانوءَ ۾ گيهه وجھي هاڻي مڇي وجھي فرائي ڪريو چڳي طرح فرائي ڪرڻ کان پوءِ اها مڇي ڪڍي ٽماٽرن ۾ وجھو ۽ مٿان هڪ ڪپ گيهه ثابت ادرڪ ثابت ساوا مرچ ساوا ڌاهڻا ۽ مٿان ٿلهيو ڪٽيل سفيد زيرو ڪارا مرچ ڌاهڻن جا ٻه چمچ وجھو ۽ ٻن ليمن جو رس شامل ڪري مڪس ڪريو ۽ 5 منٽن لاءِ دم ڏيو مزيدار مڇي تيار آهي نوش فرمايو
جواب: مزيدار مڇي فرائي ادا عاشق هاڻي جلدي ڪر اسان ڏانهن پنج ڪلو واري مڇي موڪل ته اسان اوهان وارو اهو طريقو آزمائي ڏسون ته واقعا سي مڇي ٺهي ٿي يا نه پوء ئي اوهان کي شاباس ڏيندا سي ته اوهان واقعا مڇي پچائڻ جو سٺو طريقو ڏسيو آهي ۔۔۔۔۔ باقي هر ڀرو ڪهڙي واه واه ڪيون ۔۔۔ سو ادا جلدي ڪر مڇي موڪل ته اها ٽپ آزمائي ڏسون اسين پوء ئي ڪو تبصرو ڪري سگهون ٿا
جواب: مزيدار مڇي فرائي ادا ڀاء بورچي نه پر هي موضوع ڪٿان ڪاپي ڪري پيسٽ ڪري ڇڏيو اٿس ۔ ويسي عاشق ته هنئين به مجبور آهي،
جواب: مزيدار مڇي فرائي ادا مڇي به پنجن ڪلن واري ونڃڀيهان۔۔۔[-x چئوته ڪلي کن واري ڌن جي کڏ مان ماري ڏياو۔۔؟؟؟؟
جواب: مزيدار مڇي فرائي ابا ڪلو واري اان جي نڙيء مان ئي ڪانه لهندي ايتري ته موڪل نه جو کائڻ کان پوء ڏڪار ته اچي جاني يار قرب ڪر ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ ٻيلي ڏاهو ٿي
جواب: مزيدار مڇي فرائي ادا وڏا جي سچ پُڇين ته گهٽ ۾ گهٽ پاڻ کي به سال ٿي ويو آهي۔۔۔ڳوٺ واري مڇي ماني نصيب ڪون ٿي آهي۔8-> باقي ڪراچي جي اهڙي علائقي ۾ ٿا رهون جتي ڳوٺ واري مڇي ڪون ٿي ملي باقي سمنڊ واري مڇي ڄام ٿي ملي جيڪڏهن چئين ته حب چونڪي مان مڇي گهرائي ڏيا کائو۔۔۔پر هڪ ڳالھ اٿو مڇي سمنڊ جي گرم ڏاڍي اٿئي۔۔:> ڳوٺ واري مڇي کان به گرم آهي۔۔۔چون ٿا۔۔۔مان کاڌي نه آهي ڪڏهن۔۔۔۔۔#:-s