http://www.youtube.com/watch?v=yrKC0aQBDLU http://www.youtube.com/watch?v=gGdmVGIGVsY sindhsalamatsaathsal
فقير سائين چڪن جي جڳهه تي ٻاڪري گوشت يا وري ماهيئي گوشت جي پچائڻ جي ڪا ترڪيب سنڌ سلامت تي ونڊ ڪيو هان ڇو عيد الاضحي به مٿان آهي۔۔۔ دوست ڪافي مفيد ٿين هان۔۔۔ مهرباني سائين قرب اوهان جا
جواب: چڪن تيار ڪرڻ (ويڊيو جي صورت ۾ سکو) يار علي علي وارو ڪر، دال کارائي کارائي اصل هاڻ ته پيٽ ۾ وڪڙ پئجي ويا آهن ۔۔۔ ڪڪڙ وٺي اچ پچائي پاڻ به کاءُ ۽ دوستن کي به کاراءِ پر وٺڻ جي به ڪهڙي ضرورت ، ڪڪڙ مهانگو ٿي ويو آهي، بس ڪڪڙن جي دڪان جي ٻاهران سين هڻندي ته ٻيڙا ئي پار ۔۔۔ ۽ ها پنهنجي لوڪل فقير ته اڳ ئي ڪڪڙ پچائڻ شروع ڪري ڇڏيو آهي ۔۔۔ آخر گريڊ ۾ ترقي جو ڪئي اٿائين ۔۔۔ ادي ابوزين به تو لئه هڪ ڪڪڙ پڪڙي ويهاريو هو، الائجي اڃان آهي يا ڀڄي ويو ۔۔۔ خبر ناهي ۔۔۔ بهرحال سنڌي نموني ڪڪڙ جو ٻوڙ ۽ چانورن جي ماني کائڻ تي دل ڏاڍي ٿي آهي ۔۔۔ دعا ڪبي فقير سائين ۔۔۔