چڪن تيار ڪرڻ (ويڊيو جي صورت ۾ سکو)

'رڌ پچاء' فورم ۾ ڦلپوٽو فقير طرفان آندل موضوعَ ‏26 نومبر 2009۔

  1. ڦلپوٽو فقير

    ڦلپوٽو فقير
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏27 اپريل 2009
    تحريرون:
    7,759
    ورتل پسنديدگيون:
    1,386
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    533
    ماڳ:
    شڪارپور
  2. زاهد سومرو

    زاهد سومرو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏21 مئي 2009
    تحريرون:
    1,608
    ورتل پسنديدگيون:
    369
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    493
    ماڳ:
    پاٽ شريف ضلع دادو (سنڌ)
    فقير سائين چڪن جي جڳهه تي ٻاڪري گوشت يا وري ماهيئي گوشت جي پچائڻ جي ڪا ترڪيب سنڌ سلامت تي ونڊ ڪيو هان ڇو عيد الاضحي به مٿان آهي۔۔۔ دوست ڪافي مفيد ٿين هان۔۔۔

    مهرباني سائين قرب اوهان جا
     
  3. جهاندادسمون

    جهاندادسمون
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏17 اپريل 2009
    تحريرون:
    1,730
    ورتل پسنديدگيون:
    116
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    423
    ادا فقير مان سمجهم توهان هوندا فوٽو ۾ :s
     
  4. ڦلپوٽو فقير

    ڦلپوٽو فقير
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏27 اپريل 2009
    تحريرون:
    7,759
    ورتل پسنديدگيون:
    1,386
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    533
    ماڳ:
    شڪارپور
    حاضر سائين ائين ئي ڪبو ٻيو حڪم

    :D:D:D:D
    پسند ڪرڻ جي مهرباني ادا
     
  5. مست

    مست
    نئون رڪن

    شموليت:
    ‏1 آڪٽوبر 2009
    تحريرون:
    7,920
    ورتل پسنديدگيون:
    2,556
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    0
    ڌنڌو:
    ڪمپوزر
    ماڳ:
    ڄامشورو
    بهترين ونڊ آهي سائين مهرباني۔۔۔ مان اجهو اها ڊش پاڻ لاءِ تيار ٿو ڪرايان...
     
  6. نصير چنا

    نصير چنا
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏6 جون 2010
    تحريرون:
    151
    ورتل پسنديدگيون:
    5
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    228
    ڌنڌو:
    رپوٽر آواز ٽي وي نيوز سيتاروڊ
    ماڳ:
    سيتاروڊ
    جواب: چڪن تيار ڪرڻ (ويڊيو جي صورت ۾ سکو)

    سائين مهرباني۔
     
  7. نثارابڙو

    نثارابڙو
    نائب منتظم

    شموليت:
    ‏21 اپريل 2009
    تحريرون:
    8,321
    ورتل پسنديدگيون:
    6,876
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    533
    ڌنڌو:
    انتظامي امور
    ماڳ:
    مڪو پاڪ
    جواب: چڪن تيار ڪرڻ (ويڊيو جي صورت ۾ سکو)

    يار علي علي وارو ڪر، دال کارائي کارائي اصل هاڻ ته پيٽ ۾ وڪڙ پئجي ويا آهن ۔۔۔ ڪڪڙ وٺي اچ پچائي پاڻ به کاءُ ۽ دوستن کي به کاراءِ پر وٺڻ جي به ڪهڙي ضرورت ، ڪڪڙ مهانگو ٿي ويو آهي، بس ڪڪڙن جي دڪان جي ٻاهران سين هڻندي ته ٻيڙا ئي پار ۔۔۔ ۽ ها پنهنجي لوڪل فقير ته اڳ ئي ڪڪڙ پچائڻ شروع ڪري ڇڏيو آهي ۔۔۔ آخر گريڊ ۾ ترقي جو ڪئي اٿائين ۔۔۔
    ادي ابوزين به تو لئه هڪ ڪڪڙ پڪڙي ويهاريو هو، الائجي اڃان آهي يا ڀڄي ويو ۔۔۔ خبر ناهي ۔۔۔ بهرحال سنڌي نموني ڪڪڙ جو ٻوڙ ۽ چانورن جي ماني کائڻ تي دل ڏاڍي ٿي آهي ۔۔۔ دعا ڪبي فقير سائين ۔۔۔
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو