گهربل اجزا چڪن اڌ ڪلو ، بصر ٻه عدد ڏهي هڪ پيالي ، ٿوم هڪ چمچو ، ادرڪ هڪ چمچو ، ڌاڻا اڌ ڪٽيل ٻه چمچا ، گرم مصالو اڌ ڪٽيل ٻه چمچا ، تيل هڪ ننڍي پيالي ۽ لوڻ حسب ذائقو ترڪيب ۔ سڀ کان پهرين بصر گول نه پر وچ مان اڌ ڪٽي سڌو ڪٽيو پوئي تيل ۾ داغ پچايو هلڪو گولڊن ٿيڻ لڳي ته مرغي وجهو پوئي ٿوم ۽ ادرڪ وجهي سٺي طرح ڀنيو ۽ باقي سڀ شئيون به ملائيندا آخر ۾ سٺي طرح مڪس ڪرڻ کان پوئي ڏهي ملائي بالڪل هلڪي ٻارڻ تي رکي ڇڏيو اگر ساوا مرچ به چاهيو ته ٽي يا چار ملايو پندرنھن منٽن کان پوئي ڏسو ته مزيدار وائيٽ چڪن تيار ۔
جواب: چڪن وائيٽ واھ واھ ڀيڻ تمام سولو طريقي سان اوهان سمجهايو آهي۔۔۔ پر اسان اهڙا ڪم ڇڙائپ ۾ ڪندا هئا سين۔۔۔هاڻي اسان کي پڪي پڪائي ملي ٿي۔
جواب: چڪن وائيٽ ادي! توهان جي هن ونڊ جي جيتري به تعريف ڪجي اها گهٽ آهي، هاڻي سنڌ سلامت ۾ رڌ پچاءُواري سيڪشن ۾ اسان جي سنڌي سرتين ۽ ڀائرن جي سکڻ لاءِ اوهان جي مهرباني سان گهڻو مواد اچي پيو، جنهن جي مدد سان ڪافي ساريون سنڌي فيمليون نيون نيون ڊشون تيار ڪري اوهان کي ۽ سنڌ سلامت کي دعائون ڏيندا۔۔۔ هڪ ڀيرو ٻيهر مهرباني۔۔۔
جواب: چڪن وائيٽ ڀيڻ جي ڏنل اڇي ڪڪڙ واري کاڌي پچائڻ جي ترڪيب ۽ مٿان وري عاشق جي ڏنل تصوير ۔۔۔ وات ۾ ڪڇ ڪڇ ٿئي پيو (پاڻي پيو اچي)، جيئن ته آ کاڌي پيتي واري کاتي جي منتظم واري نوڪري ڪري رهيو آهيان، جنهن ۾ 25 ته صرف گرم کاڌي پچائڻ وارا بورچي آهن، سلاد ۽ مٺي پچائڻ وارا الڳ ۔۔۔ خئير اڄ جي ترڪيب اصل ڇا چئجي ۔۔۔۔؟ واه واه سٺو آهي ۔۔۔ کاڌو کائڻ ۽ پچائڻ فن ئي آهي ۔۔۔ لک ٿورا ڀيڻ جا ۔۔۔۔
جواب: چڪن وائيٽ ادا جهانداد،ادا مست،نثار ابڙو ڀاء ۽ ڪنگ توهان سڀني جي وڏي مهرباني جو ايترو منهجو ساٿ ڏئي رهيا آهيو
جواب: چڪن وائيٽ تمام بهترين ونڊ جيڪا اڄ عاشق سولنگي جي اوطاق تي پريڪٽيڪل ٿيندو هاڻي سنڌ سلامت جي دوستن کي دعوت آهي اچو دوست عاشق سولنگي وڏو بروچي آهي توهانجي دل خوش ڪندو۔
جواب: چڪن وائيٽ ڀوتار نه مڙندئين۔۔۔ اها صدا هڻڻته فقيرن کي گهرجي پر اڄ ڪلهه جا ڀوتار به۔۔۔۔ :-ss :-ss
جواب: چڪن وائيٽ ادا اها ڀوتارن کي خبر يا وري انهن جي سنگت کي، ٽيون وري انهن جي خدمت گذارن کي۔۔۔۔ پاڻته مرڳو ئي مست آهيون