ممتاز علي وگهيو
سينيئر رڪن
سنڌي برياني تيار ڪرڻ جو تفصيلي طريقو

هون ته روز جي کاڌ خوراڪ ۾ معمول ۾اسان گهڻو ڪري ڪڻڪ جي اٽي جي ماني استعمال ڪندا رهندا آهيون ، پر ان سان گڏ اسان ماڻهون ڪڻڪ جي ماني کان علاوه چانور به استعمال ڪندا آهيون جنهن جي تيار ڪرڻ جا ٻيا به ڪيترائي طريقا آهن مگر هت اسان سنڌي برياني جو ذڪر ڪندا سين۔ سنڌي برياني نه صرف سنڌ ۾ پر سنڌ کان ٻاهر بلڪه ملڪ پاڪستان کان ٻاهر به پسند ڪئي ويندي آهي، جنهن جي تيار ڪرڻ جو طريقو هيٺ ڏجي ٿو سنڌ سلامت جا دوستو ان طريقي کي ڏسي ڪري توهان سنڌي برياني تيار ڪري پاڻ به کائي سگهو ٿا ۽ پنهنجن دوستن کي به کارائي سگهو ٿا۔
http://www.youtube.com/watch?v=f0Tc3fn7aM4
http://www.youtube.com/watch?v=Kgfq...63B31C39E&playnext_from=PL&playnext=1&index=6
http://www.youtube.com/watch?v=-OlS...=B206E5763B31C39E&playnext_from=PL&playnext=2