سرنهن جو ساڳ

'رڌ پچاء' فورم ۾ راشد سومرو طرفان آندل موضوعَ ‏31 جنوري 2014۔

  1. راشد سومرو

    راشد سومرو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏29 سيپٽمبر 2012
    تحريرون:
    52
    ورتل پسنديدگيون:
    207
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    233
    ڌنڌو:
    اليڪٽرانڪ ميڊيا
    ماڳ:
    ڪراچي
    سرنهن جو ساڳ

    گهربل شيون:

    ساڳ: هڪ ڪلو

    ادرڪ: اڌ ڇٽانگ

    لوڻ مرچ: ضرور آهر

    هيڊ: ٿوري چپٽي

    بصر: اڌ پا

    ساوا مرچ: ڏهه ٻارنهن

    سرنهن جو تيل: اڌ پا

    ٺاهڻ جو طريقو:

    سرنهن جو ساڳ ڏنڊين کان الڳ ڪري صفا سنهو ڪري ڪٽي وٺو ۽ پاڻي سان ڌوئو. هاڻي بصر کي تيل ۾ ڀڃي وٺو ۽ لوڻ مرچ وجهي ڪٽيل ساڳ وجهو ۽ ٿورو پاڻي پڻ وجهو. ڇو ته ساڳ جو پنهنجو پاڻي الاهي هوندو آهي، انهي کي ڳارڻ لا ڪافي هوندو آهي، جڏهن ساڳ جو رنگ پيلو ٿيڻ لڳي ته ادرڪ ڪٽي وجهو ۽ لاهڻ کان ٿورو پهرئين ساوا مرچ ڪٽي وجهو. سرنهن جي ساڳ کي جيتري دير گهڻو رڌيندا اوترو وڌيڪ لذيذ ٿيندو.
     
    4 ڄڻن هيء پسند ڪيو آهي.
  2. عرس پريو

    عرس پريو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏9 سيپٽمبر 2009
    تحريرون:
    2,765
    ورتل پسنديدگيون:
    2,737
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    473
    ماڳ:
    ڪراچي ( داد و )
    منهنجو پسنديده ساڳ
     
    4 ڄڻن هيء پسند ڪيو آهي.
  3. راشد سومرو

    راشد سومرو
    سينيئر رڪن

    شموليت:
    ‏29 سيپٽمبر 2012
    تحريرون:
    52
    ورتل پسنديدگيون:
    207
    ايوارڊ جون پوائينٽون:
    233
    ڌنڌو:
    اليڪٽرانڪ ميڊيا
    ماڳ:
    ڪراچي
    مهرباني سڀني دوستن جي، جن پسند سرنهن جي ساڳ واري ريسيپي کي پسند ڪيو۔
     

هن صفحي کي مشهور ڪريو